Sushi restaurants > Noord-Brabant > Tilburg > Koi

Koi

Japans restaurant Koi in Tilburg is een restaurant volgens het tegenwoordig in Nederland erg populaire All you can eat sushi en grill concept.

Advertenties

De sushi is op de menukaart van Koi dan ook erg prominent aanwezig, met enkele tientallen verschillende soorten. Ze komen in vier varianten, namelijk als nigirizushi, een bolletje rijst met daar bovenop de topping, als gunkan, dat met een brede strook zeewier het bolletje rijst en de topping bij elkaar houdt, als maki, de welbekende sushi rollen, en tenslotte als temaki, waarbij de sushi rijst en vullingen in een puntzakje van nori zeewier gerold zijn.

Aangezien Koi zichzelf presenteert als een Sushi & Grill restaurant komt het niet als een verrassing dat er naast de sushi erg veel gegrilde hapjes met vlees, vis en groenten op de kaart te vinden zijn. Ook gefrituurde hapjes en lekkernijen zoals gyoza dumplings, Japanse soepen, salades, noodles en rijstgerechten ontbreken echter niet. Er is voor iedereen dus wel wat wils te krijgen.

Restaurant Koi is te vinden aan de Heuvelring, niet ver van het Pieter Vreedeplein in Tilburg.

kaart Koi Tilburg

2011 Oversushi.nl - contact opnemen - privacybeleid

Oversushi.nl

Oversushi.nl is een website waar u alles over sushi, de verschillende soorten sushi, recepten voor sushi en sushi restaurants in Nederland en België kunt vinden.

Restaurants Tilburg

Advertenties