Sushi restaurants > Noord-Holland > Hilversum > Sumo

Sumo Sushi & Grill Restaurant

Sumo Sushi & Grill is een van de grotere ketens van Japanse restaurants in Nederland met onder andere ook een vestiging in Hilversum.

Advertenties

Wat betreft sushi bent u bij Sumo in Hilversum net als bij de andere Sumo-vestigingen aan het juiste adres, want in totaal zijn er minstens veertig verschillende soorten sushi op de menukaart te vinden. Ze komen uiteraard in de nigirizushi variant, maar de eveneens welbekende gerolde makizushi is natuurlijk op de menukaart te vinden. Tevens zijn er gegrilde en gefrituurde hapjes, is er de rauwe vis die ook wel bekend staat als sashimi, zijn er gerechten op basis van rijst of noodles en nog vele andere Japanse gerechten.

Eten in het restaurant van Sumo is op basis van All you can eat, een concept dat wel vaker bij Aziatische restaurants te vinden is waarbij binnen een bepaalde tijd voor een vast bedrag te eten is. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk sushi af te halen om thuis op te kunnen eten.

Restaurant Sumo is te vinden aan de Groest midden in het winkelcentrum van Hilversum

kaart Sumo Hilversum

2011 Oversushi.nl - contact opnemen - privacybeleid

Oversushi.nl

Oversushi.nl is een website waar u alles over sushi, de verschillende soorten sushi, recepten voor sushi en sushi restaurants in Nederland en België kunt vinden.

Restaurants Hilversum

Advertenties