Sushi restaurants > Zuid-Holland > Ridderkerk > Samurai

Samurai

Bij Japans restaurant Samurai in Ridderkerk kan à la carte gegeten worden of op basis van het zogeheten All you can eat principe.

Advertenties

Wat sushi betreft bestaat de menukaart uit de standaard nigirizushi bolletjes, makizushi rollen, gunkan en temaki handrollen met keuze uit in totaal meer dan vijftig verschillende soorten. Japanse salades, noodles, rijstgerechten, soepen, gefrituurde en gegrilde hapjes zijn verder ook allemaal te bestellen, evenals een flinke hoeveelheid bijgerechten en Japans ijs als dessert.

Samurai is een tamelijk groot restaurant dat plaats biedt aan 100 gasten op twee verdiepingen. Tevens is het mogelijk op de tatami zitmatten plaats te nemen of op het terras te zitten als het weer dit toelaat en is er een speciale zaal voor feesten of bijeenkomsten. Het restaurant is te vinden aan het Koningsplein, tegenover het stadhuis van Ridderkerk.

kaart Samurai in Ridderkerk

2011 Oversushi.nl - contact opnemen - privacybeleid

Oversushi.nl

Oversushi.nl is een website waar u alles over sushi, de verschillende soorten sushi, recepten voor sushi en sushi restaurants in Nederland en België kunt vinden.

Restaurants Leiden

Advertenties